News

„Градинка за кучиња“ во Јужна Кореја

Дневниот центар за домашни миленици во градот Џеонгџи-до, Јужна Кореја е сè попопуларен во овој дел од земјата

loading...

Дневниот центар за домашни миленици во градот Џеонгџи-до, Јужна Кореја е сè попопуларен во овој дел од земјата.

Вработените во центарот се грижат за кучиња постари од 12 недели кога нивните сопственици имаат обврски. Фотографии од миленичињата во оваа своевидна „градинка“ редовно се споделуваат на интернет.

Loading...

Покрај грижата за животните, во понудата има и нега од ветеринар, како разни вежби и игри за подобрување на нивната послушност и друштвеност.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close