News

Две скопски населби утре без струја

Корисниците ќе останат без напојување со електрична енегија

loading...

Дел од Карпош и Кисела Вода утре без струја

Корисниците од зградата број 4, влез 3 на улицата „Пушкинова“ во Општина Карпош утре од 9:00 до 11:00 часот ќе останат без напојување со електрична енегија.

Loading...

Од 9:00 до 15:00 часот без струја ќе бидат и делови од улиците „Серска“ и „658“ во Општина  Кисела Вода.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со криз на Град Скопје, причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е изведувањето планирани технички зафати во електро-системот на Град Скопје од страна на екипи на „ЕВН Македонија“ АД

loading...
Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close