News

Инспекторатот на град Скопје заедно со МВР ги лоцираа и фатија лицата кои вршеа спалување на гуми (фото)

loading...

Дежурните екипи на Инспекторатот на град Скопје заедно со МВР со брза реакција ги лоцираа и фатија лицата кои вршеа спалување на гуми.

Од истите се обезбедени податоци и кон нив ќе биде поведена прекршочна постапка од страна на Инспекторатот на град Скопје како и од МВР.

Loading...

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close