News

Ова е Ирфан Јетиш од Џон Кенеди кој секој ден нуди нешто бесплатно за најсиромашните

Секоја чест за химаноста на овој скопјанец

loading...

Браво. Браво. Браво.

И додека некои ги продаваат маските и геловите за дезинфекција со цени до плафон, овој граѓанин реши да им помогне барем малку во овие тешки времиња на оние на кои помошта им е најпотребна.

Loading...

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close