News

Прв смртен случај од коронавирус во Македонија

loading...

Прв смртен случај од коронавирус забележан денес во Македонија

Во прашање е пациентка од Куманово која починала на 57 години и по третото тестирање, постхумно, е откриен вирусот корона.

Loading...

Хоспитализиран е и нејзиниот 35 годишен син, кој по неколку дена, состојбата му е подобрена и е во изолација во болницата.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close