Еntertainment

Тијана Дапчевиќ со овој одговори им ја затвори устата на сите хејтери

Познатата пејачка Тијана Дапчевиќ реши да им одговори на хејтерите кои со денови ја напаѓаат пејачката, како и нејзината сестра,…
Close
Close